Qui som?

Berenguer artístic! és el blog d’aula de Joan Collado, professor del Departament d’Arts Plàstiques de l’IES Berenguer Dalmau.
Ací trobareu recursos de l’àrea (enllaços interessants, imatges inspiradores, propostes d’activitats i projectes, aplicacions 2.0…) i treballs d’alumnes que segur serviran d’exemple (tenim uns grans artistes al centre, sí senyor). Molts dels articles estan editats pels propis alumnes, coredactors d’este blog.
Mitjançant les etiquetes pots trobar, per exemple, tots els treballs realitzats per un mateix alumne, i vore la seua evolució any rere any. Així mateix, cada any es tria un “artista berenguer”, i es fa una exposició virtual especial amb una biografia i una selecció de les seues creacions.
Aprofitant el format de blog hem realitzar un còmic interactiu: “El futur a les teues mans”, on al final de cada pàgina pots triar tu diverses continuacions, de manera que la història es va ramificant. L’èxit del còmic ha servit per a continuar amb els personatges en una web-sèrie, penjada en la web de la televisió del centre: www.berenguerdtv.worpress.com
Des de la seus creació al curs 2010-11 hem realitzat vora 200 articles, i rebut més de 22000 visites. A partir del curs 2014-15, els treballs d’alumnes passen a la web de la tele del centre, i el blog es centra en els recursos d’aula de les assignatures EPV i Dibuix Tècnic.

Deixa un comentari